Omree – Kundalini Yoga Teacher

Omree is een zoeker des levens, waardoor hij altijd een open geest heeft tot het verkrijgen van nieuwe inzichten.

Hij begon met het beoefenen van Kundalini Yoga in 2004, waarbij hij ervoer dat deze yoga vorm veel positieve invloeden had op zijn eigen leven. Met name het vinden van een balans. Naast Kundalini Yoga heeft Omree ook een grote interesse en liefde voor diverse vechtsporten, zoals Aikido en Tai- Chi. Deze actieve bezigheden combineert hij moeiteloos met meditatie, het Tibetaanse Boeddhisme en andere vormen van spiritualiteit. Het ontwikkelen van het bewustzijn is hierbij zijn grootste drijfveer achter zijn activiteiten in zijn leven.

Verder is Omree een professionele klinische diëtist (B.Sc.), Shiatsu arts, hypno- deskundige (trainer) en NLP coach. Hij werkt sinds 2003 als arts en als een leraar sinds 2006.

In toevoeging aan zijn privé leven, werkte Omree verder in multidisciplinaire klinische omgevingen en nationale gezondheidsklinieken. Hierbij was hij onder andere werkzaam voor een kliniek dat chronische pijn behandelt, waarbij hij nauw samenwerkte met doctoren, psychologen en andere gezondheidsspecialisten.
Als leraar en begeleider gaf hij les in colleges en scholen en aan gezondheidsspecialisten en artsen in opleiding. Hij heeft workshops gegeven in Israël en Denemarken en momenteel geeft hij workshops in Nederland.

Als slagroom op de taart heeft Omree een Universitair Master- diploma in educatie en handicap. En heeft hij onderzoek gedaan naar de werking van het menselijke brein.


Related Sessions

View full schedule