Gespreksgroep: F%#@, ik heb een burn-out!

F%#@, ik heb een burn-out!
Gespreksgroep – herken, genees en gebruik jouw burn-out als cadeau naar jezelf toe.

Een gespreksgroep over de burn-out
Hoe mooi zou jouw leven kunnen zijn, wanneer jij je diep van binnen, geheel gelukkig en veilig zou voelen met wie jij bent? Dat jij bezig bent de mooiste versie van jouzelf te worden? En dit allemaal te bereiken zonder het gevoel iets nodig te hebben vanuit de wereld buiten jouzelf? Hierdoor ben je op een positieve manier ‘self centred’, waardoor je meer kunt genieten van het ‘hier en nu’, ben je meer in connectie met je lichaam en je gevoel.

Boven bestaande beschrijving is het gevoel dat je hebt wanneer je ‘genezen’ bent van je burn-out en is uiteraard voor iedereen mogelijk. Tijdens deze gespreksgroep over de burn-out, gaan we dieper in op de kenmerken waardoor je weet dat er een burn-out op de loer ligt, hoe je het kunt voorkomen en hoe je het kunt genezen.

Het kan zijn dat je zelf de behoefte hebt om met lotgenoten te sparren m.b.t. jouw eigen ervaringen en moeilijkheden. Deze zondagmiddag geeft jou de kans om jouw persoonlijke ervaringen te delen m.b.t. jouw eigen burn-out. Misschien onderga je momenteel een burn-out, heb je zelf een burn-out gehad, liep je er bijna tegen aan of is dit momenteel het geval.

Aan de hand van drie overkoepelende thema’s gaan we de dialoog aan met elkaar, waarbij we gezamenlijk de conversatie over de burn-out doorlopen.

Thema #1 Erkenning: wat je omarmt, kun je genezen.
Angstaanvallen, stress, paniekaanvallen, depressiviteit, jezelf kwijtraken, levensmoe en zorgen maken: stuk voor stuk kenmerken waar we op ingaan.

Thema #2 Herkenning: waar sta je nu i.v.m. je ‘geestelijke ziekte’?
Om iets te overwinnen of een doel te kunnen behalen, moet je eerst weten wat de huidige status van jouw eigen levenssituatie momenteel is, zodat je gestructureerd naar een oplossing kunt werken.

Thema #3 Oplossing: wat houd je tegen om het op te lossen?
Als laatste breng je in kaart wat jouw persoonlijke obstakels zijn om jouw ervaringen m.b.t. een burn-out in een positiever daglicht te brengen.  Op deze manier creëer je een andere mindset voor jezelf, zodat een burn-out nooit meer terugkomt.

Je kunt deze gespreksgroep zien als een investering in jezelf. En dit is de beste investering die een mens zichzelf kan geven…

Vindt hier meer informatie over deze gespreksgroep en tickets: Gespreksgroep – F%#@, ik heb een burn-out!

Gespreksgroep
Location: Willem Buytewechstraat 147 Date: March 18, 2018 Time: 2:00 pm - 5:00 pm Geoffrey – Meditation Teacher